Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Crewe

Crewe er en af de mest unikke destinationer i England. Det ligger meget tæt på East Midlands nær Coventry og Leicestershire. Besøgende med Biludlejning i Crewe er i stand til at forbinde til fremtrædende byer overalt i East Midlands, og de kan rejse uden besværet med følgende offentlige transport tidsplaner.

Crewe er godt placeret i nærheden af Coventry og Leicestershire, og weekenders rejser jævnligt her fra London ved at tage M1 til Leicestershire og derefter forbinde sydpå langs M69. Hele drevet kun tager to timer, hvilket gør dette lige så attraktive en mulighed som ankommer med tog.

En af de store attraktioner i East Midlands er Leicestershire, med dets pulserende kulturelle scene. Store etniske samfund er kommet sammen, hvilket gør dette en af de mest forskelligartede og progressive byer i landet. Besøgende, der har arrangeret billig biludlejning i Crewe kan frit udforske alt Leicestershire har at tilbyde.

En anden lokal byen et besøg værd er Coventry, med sin funklende nye domkirke, der opstod fra ødelæggelsen af WWII. Der er flere andre sekundære katedraler, samt en transport museum, der appellerer til dagstur besøgende fra Hinckley og Leicestershire. Coventry kan nås med en kort køretur fra Crewe.

En bil er en værdifuld handelsvare her, hvilket er grunden til, at mange rejsende vælger at tage to timers kørsel til og fra London med Biludlejning i Crewe. Det er også muligt at oprette forbindelse til store bil leje depoter, som East Midlands lufthavn, som ligger nord for Leicestershire og kan nås i fra Crewe.

Indsamling destination

Kort: