Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Barrow in Furness

Værdsat af dem i kender som en af de bedste bevarede hemmeligheder i Storbritannien, er Barrow en victorianske by, der kombinerer fejlfrit victoriansk charme med naturlig skønhed. Ud over gamle bygninger og museer, vil besøgende finde en række moderne faciliteter, herunder fremragende hoteller og et godt udvalg af selskaber, der tilbyder biludlejning i Barrow.

Før du tager tid til at udforske byen fuldt ud, vil besøgende sandsynligvis vil bruge deres billig biludlejning i Barrow til at følge de maleriske kystby veje for at få en reel fornemmelse for dette område skønhed. Et godt sted at stoppe undervejs er South søer Wild Animal Park, som er specielt populær blandt familier.

Der er også masser af interessante steder at udforske i byens centrum og dem, der ønsker at lære mere om industriel Barrow gerne vil betale et besøg til Dock - Museum. Holker Street er hjemsted for Barrow AFC, og dette er et valfartssted for fodboldfans.

Dem der kan lide at shoppe vil finde både indendørs og udendørs markeder i Barrow, som begge indeholder et stort antal forskellige boder. Folk rejse her fra hele nordøst England til at sælge deres varer, og blandt skattene til salg besøgende vil finde smykker, ost og toffee.

En af de bedste ting ved indsamling Biludlejning i Barrow er at besøgende vil kunne bruge det til at udforske som og når stemningen slår. Byen Dalton er blot en kort køretur væk, og dette er et godt sted at begynde at udforske. Andre seværdigheder i området omfatter Ulverston og Bardsea.

Indsamling destination

Kort: