Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Playa De Santiago

De Kanariske Øer ligger i Atlanterhavet, tæt på den nordafrikanske kyst. La Gomera er en af øer på den vestlige side af gruppen. Færger og lufttrafik sammenkædes dens større nabo, Tenerife La Gomera. Høj hastighed katamaraner besejler ruten mellem San Sebastian og Tenerife's Los Cristianos.

En rejse løsning for sightseeing på øen er Biludlejning i Playa De Santiago. La Gomera har flere udvej destinationer såsom Playa De Santiago. Dette feriekompleks ligger på den sydlige side af øen ved siden af lufthavnen. Playa De Santiago har et væld af overnatningsmuligheder valg, restauranter, en havn og en lille strand.

Delfin spotting krydstogter er tilgængelige på Playa De Santiago. En række Biludlejning i Playa De Santiago depoter er i lokalområdet af feriestedet. Nationalparken Garajonay ligger i centrum af La Gomera. De fleste af øens veje mødes ved foden af parkens Mt Garajonay.

Vandrestier fører op gennem grønne laurel skove til toppen af bjerget 1.500 m. Vandrere at nå toppen er belønnet med panoramisk udsigt over Tenerife og Mt Tiede. Kørsel og fremefter fra Garajonay med Biludlejning i Playa De Santiago fører til charmerende landsbyer og andre strande.

Den snoede vej fra Garajonay gennem Valle Gran Rey på La Calera passerer gennem spektakulære landskab og kulminerer i en fotogen bjergskråning terrasseret landsby. San Sebastian, øens hovedstad, har et par historiske trækker, som omfatter museet Casa del kolon. Forudbestilt billig biludlejning i Playa De Santiago giver ofte en diskonteringssats.

Indsamling destination

Kort: