Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Los Gigantes

Los Gigantes er en travl ferieby i den vestlige kyst af den kanariske ø Tenerife. Byen ligger cirka 30 kilometer fra Tenerifes bedre kendt resort i Los Cristianos. Los Gigantes er en laid back ferieby, perfekt til afslapning undslipper fra myldrer af de større feriesteder på øen. Velegnet til familie ferier, Los Gigantes tilbyder gode muligheder for afslappende genskabelser, fra sightseeing karakter snubler. Byen og resten af Tenerifes vestkysten kan udforskes bedst gennem billig biludlejning på Los Gigantes.

Besøgende kan tage en Biludlejning ved Los Gigantes til at udforske byens travle marina, hvor de fleste af byens kulinariske oplevelser er centreret. Marinaen er foret med udsøgte restauranter og klassiske barer og caféer for besøgende at nyde.

Los Gigantes er også berømt for sit sorte strand, en betagende flade af sort sand strand, som har fantastisk udsigt over de omkringliggende klipper. I nærheden ligger den resort by af Puerto de Santiago hvor mere attraktive Playa de la Arena ligger.

Blandt de bedste højdepunkter i Los Gigantes resortby er de spektakulære klipper af giganter, lokalt kendt som Acantilados de los Gigantes. De storslåede klipper kan ses bedst gennem spændende bådture fra byens marina.

Billeje i Los Gigantes ville også tage besøgende til de naturskønne ruter rundt om øen, blandt som er Masca - dalen drevet, hvilket fører til den berømte Mount Teide Nationalpark.

Indsamling destination

Kort: