Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Costa De Adeje

Costa Adeje er et city sydvest på øen Tenerife. Det er beliggende i det travle kommune i Adeje, i Santa Cruz Province, Kanariske Øer. Byen er den mest bemærkelsesværdige resort destination i Adeje, sammen med to andre interessante steder, Playa de los Cristianos og Playa de las Americas. Costa Adeje kan prale af dejlige strande og en række vand sportslige muligheder, perfekt til aktive besøgende. Båd og fisketure er også tilgængelige for mindre ekstreme sjæle. Billig biludlejning på Costa De Adeje gør til et glimrende middel til transport rundt i byen og resten af Adeje.

Med biludlejning på Costa De Adeje, kan besøgende nemt nå nogle af områdets bedste seværdigheder, blandt hvilke er Siam park, en af de største vandlande i hele Europa. Vandlandet er blandt de mest besøgte attraktioner i Adeje, prale af bemærkelsesværdige og spændende forlystelser.

Biludlejning på Costa De Adeje ville også bringe besøgende til Adejes kirke i Sankt Ursula og kloster, hvor værker af hellige kunst er en masser. Et væld af interessante udskæringer og andre kunstværker kan også findes i kapellet og kloster samt resten af sognet.

Besøgende kan også besøge Casa Fuerte, og dens ruiner, et historisk monument, der skildrer Adejes fortid samt historien om øen Tenerife. Andre historiske monumenter kan også besøges i hele byen.

Vandrere vil nyde en tur til Barranco del infierno, synet til Roque del Conde, som er en efterspurgt efter vandring spot.

Indsamling destination

Kort: