Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Puerto De La Cruz

Puerto De La Cruz er en af de mange badesteder i de Kanariske Øer. Puerto De La Cruz er i Orotava dalen på nord kysten af Tenerife øen. Puerto De La Cruz tilbyder charmerende gamle koloniale arkitektur, brostensbelagte gader og sort sand. En behagelig rejsemulighed for sightseeing er Biludlejning i Puerto De La Cruz.

Charco pladsen er krumtappen i Puerto De La Cruz. Denne plads er fyldt med al fresco caféer og restauranter, placeret omkring et springvand. Andre nærliggende attraktioner er Loro Parque (papegøje Park), Playa Jardin og Lago Martianez. Papegøje Park tilbyder utallige papegøjer, en zoologisk have, tropiske haver, et isbjerg og et delfinarium.

Den sorte vulkanske strand på Playa Jardin starter nær papegøje Park. Lago Martianez er en ekstravagant swimmingpool - kompleks med vedlagte casino. Servicekontorer for Biludlejning i Puerto De La Cruz ligger tæt på stranden og hoteller. Mod øst på motorvej TF - 5 er San Cristobal og Santa Cruz. Santa Cruz har talrige statuer, et slot og museer.

Candelaria Basilica og Guimar pyramider er syd med Biludlejning i Puerto De La Cruz. På den sydvestlige side af Tenerife, Playa de Las Americas prale pulserende natteliv og uberørte strande med talrige spisesteder tilbyder velsmagende Kanariske gastronomi. Tenerifes mest berømte attraktion, Mt Teide, er i Teida National Park.

Veje fører ind i landet fra de fleste dele af øen til Teida National Park. Der er en 15km brede vulkanske caldera her som er fuld af gamle vulkan snavs og klipper. MT Teide topmødet giver panoramaudsigt. Forudbestilt billig biludlejning i Puerto De La Cruz giver normalt billigere priser.

Indsamling destination

Kort: