Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Gomera San Sebastian

San Sebastian er hjertet af La Gomera, hvor de fleste af business centre er placeret. Øen La Gomera kapital kan tilgås via sin lufthavn og den vigtigste havn, San Sebastian port. Dens havn forbinder rejsende Tenerife og fra hvor som helst på La Gomera. Valle Gran Rey, Playa Santiago og San Sebastian er også tilgængelige via denne rute. San Sebastian er en fremragende beliggenhed i island for nem adgang til hotellerne og turiststeder i La Gomera. Fra dette punkt er en billig biludlejning tilgængelige til at få dig rundt i byen med lethed.

Turister, der leder efter et godt sted at bo kan vælge fra de mange hoteller og lejligheder på tværs af hele øen. I San Sebastian alene er der i nærheden fire - stjernede hoteller som Parador de la Gomera og Torre Del Conde Ruiz Padron. Disse er også tæt på stranden, shoppingområder og restauranter. Nyd seværdighederne omkring hovedstaden som Torre del Conde tower, en perfekt bevarede militære bygning i 1447. Et par kilometer væk via en billig biludlejning i San Sebastian vil få dig der.

Der er også flere steder turister bør se er kirken Iglesia de La Asunción, Roque de Agando, Barranco del Cabrito og Puntallana. Naturligvis bør gå glip af Granjonay Natioanl Park. Det er det højeste bjerg i La Gomera på 5, 000 fødder. Dette er et par timers kørsel fra hovedstaden men en Biludlejning i San Sebastian vil få turister der bekvemt.

Indsamling destination

Kort: