Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Gomera Valle Gran Rey

La Gomera er en af de mindste af de spanske Kanariske Øer i Atlanterhavet. Det ligger ud for den afrikanske kyst og er et populært turistmål frekventeres af naturelskere, friluftsliv entusiaster og eventyr søgende. Selv om offentlig transport rundt på øen er forbedret i de seneste år, finde mange stadig det mere praktisk at arrangere biludlejning i La Gomera så snart de ankommer.

Der findes muligheder for billig biludlejning i La Gomera ved færgeterminalen og i de større byer og feriesteder rundt i området. Det er, men stærkt anbefales for turister at bestille deres reservationer via internettet, så de kan træffe de nødvendige foranstaltninger til turen.

Biludlejning i La Gomera kan tage rejsende omkring nogle af de mest bemærkelsesværdige naturområder i øen. Steder af interesse omfatter den UNESCO World Heritage Site af nationalparken Garajonay vandfald mellem El Cedro og Hermigua, La Fortaleza og El Castillo del Mar. Strandene i Valle Gran Rey tilbyder en bred vifte af vand sports attraktioner såsom dykning. Rejsende kan også tage på vandreture eller hvalsafari under opholdet på øen.

Herfra kan besøgende hovedet ud af øen ved at tage en færge til nærliggende Tenerife. Der er også en lille lufthavn nær Playa Santiago, der tilbyder regelmæssige forbindelser til den nordlige del af Tenerife og Gran Canaria lufthavne.

Indsamling destination

Kort: