Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Gomera Lufthavn

La Gomera lufthavn er fundet i nærheden af Alejo, Spanien på 34 kilometer sydvest for La Gomera øens hovedstad, San Sebastián de la Gomera. Rejsende fra andre dele af Kanariske Angiv La Gomera via denne aiprort. Men det var ikke designet til internationale flyvninger. Kun to flyvninger mellem Tenerife - nord og mellem Las Palmas og Gomera tilbydes dagligt.

Da det er den mindste af de syv øer i Canaray, at få omkring den vidunderlige ø La Gomera er let. Hoteller, turister steder og restauranter er meget tilgængeligt, især når turister benytte sig af en billig biludlejning i lufthavnen. La Gomera storslåede natur af terrasser og tusindvis af palmer fundet i stejle grønne dale venter rejsende i denne ø.

Ankommer fra lufthavnen, kan turister, der leder efter et godt sted at bo vælge fra de mange hoteller og lejligheder på tværs af hele øen. I La Gomera hovedstad, San Sebastián de la Gomera, er der i nærheden fire - stjernede hoteller som Parador de la Gomera og Torre Del Conde Ruiz Padron. Begge af dem er også tæt på stranden, shoppingområder og restauranter. Hvis du ønsker at gå uden for hovedstaden, findes mange hoteller kan alsom i Vueltas, et harbour beach, som er populær blandt turister med familier. Disse hoteller er lige kort bil kørsel fra lufthavnen. Billig billeje i La Gomera vil helt sikkert få dig til disse pæne steder på ingen tid.

Folk kommer til La Gomera at opleve øens vidunderlige natur. Dens centrale plateau har en gammel laurbærskov, der er dækket af tåge. Betagende udsigt venter rejsende når de når Parador på toppen af en klippe med udsigt over byen. Kun 12 kilometer væk, vil turister nå Playa de Santiago, den mest solrige del af øen. Denne turist - pakket stedet er fundet i nærheden af en fiskerby. I Valle Gran Rey, en lille landsby i La Gomera, er der også en strand med hoteller og lejligheder. Turister bør ikke gå glip af, ser Grajonay National Park, det højeste punkt i La Gomera på 5, 000 fødder. Der er mange flere steder at opdage på La Gomera, og at komme til disse turistdestinationer bliver mere fornøjeligt og problemfrit, når rejsende benytte sig af en billig biludlejning i La Gomera.

Indsamling destination

Kort: