Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Murcia Train Station

Murcia er betjent af motorvej A - 7, der kører længden af den spanske østkyst og tager i holder af Barcelona, Valencia, Alicante og Granada. Det er dermed nemt at komme til og fra disse steder med Biludlejning i Murcia Rail Station og til Costa Brava.

Det er værd at bruge lidt tid i Murcia, da det er en sjov, moderne by med et væld af butikker, restauranter, tapasbarer og værtshuse. Der er nogle fantastiske sightseeing at være haft i byens centrum, hvor 600 - år gamle domkirke de Santa Maria er beliggende, og du kan også slippe for den relative komfort af Glorieta de España Park under varmen sommer.

Alicante er mindre end en times kørsel fra byen med Biludlejning i Murcia Rail Station går ved hjælp af motorvej A - 7. Det er en af promenader, lyse strande, og endeløse barer, mens nord igen er optaget Benidorm. Den maleriske Jalon dal er bare indre herfra.

Du kunne også hovedet mod Costa Brava kysten syd for byen Murcia med billig biludlejning i Murcia Rail Station hvor gammel havn by Cartagena findes. Det er en fin by med romerske bygninger og nogle fascinerende arkitektur og har masser af hoteller, butikker og barer, samt et kasino.

Du kunne også hovedet ud vest med Biludlejning i Murcia Rail Station og tjek den gamle by Granada. Selv om det har hård kørsel i byens centrum, har det store attraktioner som den mauriske slot Alhambra.

Indsamling destination

Kort: