Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cartagena

By Cartagena tjener som den vigtigste havn og flådestation i den spanske region Murcia langs Middelhavet. Det er en af de største byer i regionen og en velkendt rejsedestination. På grund af sin beliggenhed i Middelhavet har byen en blanding af forskellige kulturer, der har bidraget til dens rige kulturelle arv gennem århundrederne.

Kørsel er den mest bekvemme transportform rundt i byen og til venturing ud til nærliggende byer og landsbyer i området. Dette er grunden til, at mange rejsende vælger for at sørge for billig biludlejning i Cartagena, så snart de ankommer. Efter at have taget en Biludlejning, kan de begynde deres ture omkring nogle af de mest populære attraktioner i nærheden af byen.

Bemærkelsesværdige vartegn i Cartagena omfatter de romerske ruiner, herunder den nyligt restaurerede romerske teater Carthago Nova, museet romerske teater og amfiteatret. En køretur rundt i byen med en leje af bil i Cartagena vil også tage rejsende gennem nogle af de mest populære arkitektoniske mesterværker omkring Cartagena. Art nouveau bygninger som rådhus, slottet Aguirre, som byder på regionale Museum of Art og Dorda House er over hele byen.

Yderligere kan ud, rejsende også tage deres leje af bil i Cartagena og besøge andre populære turiststeder i regionen. Populære valg omfatter den hovedstad by Murcia, La Manga og de salte lagunen Mar Menor ved Middelhavet.

De nærmeste lufthavne til Cartagena er San Javier lufthavn i Murcia, som serverer flyvninger fra andre europæiske byer og El Altet lufthavnen i Alicante - provinsen. Byen har også en central rail station, der giver forbindelser til andre vigtige byer omkring Murcia og andre dele af Spanien.

Indsamling destination

Kort: