Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lorca

Lorca er en charmerende by i Murcia, med en pulserende blanding af traditionelle og moderne elementer, med udgangspunkt i sin historiske arv og moderne livsstil. Byen er en fremtrædende kommercielle centrum og en travle turistområde i Murcia, hvilket gør det til et perfekt sted at udforske. Byen kan prale af en fantastisk bjergrige område, omgivet af frodige vinmarker og skove. Byen har også et væld af traditionelle og historiske bygninger fra romerske villaer til kirker og paladser. Med masser at se og gøre i byen, kunne besøgende tage en billig biludlejning på Lorca for en mere bekvem måde til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Lorca, besøgende har let adgang til byens San Patricio kirke, en storslået og – velbevaret kirke bygget under 1530s. Kirken kan prale af sin fantastiske kapeller, korsarme og tårne.

Lorca er også hjem til kirken San Francisco, en gammel konstruktion ombygget fra sin oprindelige rester, og nu er vært for en god samling af storslåede barok altertavler, som er placeret i kirkens galleri.

Billeje på Lorca ville også tage besøgende til slottet Guevara, en anden middelalderlig bygning af barok inspirationer. Palace kan prale af sin Sala kemiker (kemiker museum) og dens storslåede dance hall.

Byens arkæologiske museum er også et must se for sin interessante arkæologiske artefakter, herunder dets samling af forhistoriske mønter og medaljer, samt nogle gamle craftworks lavet af glas, ler, træ, keramik og reed.

Indsamling destination

Kort: