Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cartagena Togstation

Cartagena Rail Station langs Plaza de Méjico er et fremragende udgangspunkt for at udforske denne interessante spanske by langs Middelhavet. Stationen er betjent af tog, der går gennem forskellige punkter i Murcia og andre centrale byer i den østlige del af landet. Muligheder for billig biludlejning på Cartagena jernbanestation er tilgængelig gennem en række biludlejningsfirmaer, der har oprettet tællere på stationsbygning.

Efter at have taget en Biludlejning på Cartagena jernbanestation, kan rejsende starte deres rundtur til nogle af de mest populære seværdigheder i byen. Cartagena er kendt for sin storslåede arkitektur. Rail - stationen, selv er et populært turist vartegn på grund af sin smukke facade og jern kolonner. Man kan stadig finde den oprindelige billetkontor og sin oprindelige struktur inde i bygningen. Fra togstationen, kan rejsende besøger andre bemærkelsesværdige steder såsom rådhuset og slottet Aguirre, der er nu hjem til regionale Museum for moderne kunst.

Også er værd at et drev havneområdet. Cartagena er en vigtig Middelhavet seaport, men det har også nogle af de smukkeste strande i landet. Der er også en masse restauranter og spisesteder rundt i hele byen serverer både lokale og regionale retter.

Yderligere kan, turister også tage dagsture til omkringliggende byer og landsbyer i Murcia med en leje af bil i Cartagena Rail Station. Den hovedstad by Murcia, for eksempel, er mindre end 45 minutter væk. Den salte lagunen Mar Menor i Middelhavet er også værd et drev.

Indsamling destination

Kort: