Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Elche

Elche er en charmerende by i Alicante, Spanien. Byen er beliggende 23 km fra Alicante, i bydelen El Baix i regionen Valencia. Byen kan prale af et væld af interessante steder og dens smukke palmelund. Byen er et godt sted at besøge, vrimler med attraktive arkitektoniske stykker og indbydende museer, hvor besøgende kan udforske. En billig biludlejning på Elche gør til et glimrende middel til at sejle rundt i byen.

Med biludlejning på Elche, besøgende kan nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, herunder Elche Palm Grove, en World Heritage Site prale af acres og acres af palmer. Grove er bare et betagende syn at se, domineret af palm greens.

Også er at bemærke slottet Altamira eller Alcazar de la Señoria, en gammel konstruktion ligger ved Elches kommunale park. Slottet spiller også vært for det arkæologiske og historiske Museum af Elche, som er et godt sted at opdage byens historie.

Billeje på Elche ville også tage besøgende til de interessante religiøse vartegn, der omgiver byen, herunder basilikaen Santa Maria, en anden fantastisk stykke arkitektur og Baños Arabes eller Arabiske bade. Als note er Convento de la Merced, et smukt kloster stammer tilbage fra oldtiden.

Flere andre museer er også værd at besøge, herunder Museo Paleontolgico de Elche og Museo de la Festa. Palm Groves Museum er også et interessant sted at udforske.

Indsamling destination

Kort: