Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Coslada

Coslada er en pulserende by i Madrids selvstyrende. Byen ligger omkring 12 km fra Madrid og er tæt på den kulturelle bydel San Fernando de Henares. Byen er et godt udgangspunkt for rejser rundt den spanske hovedstad, samt det omkringliggende kvarter. Billig biludlejning på Madrid Coslada gør for et ideelt middel til at sejle rundt i området.

Med biludlejning på Madrid Coslada har besøgende nem adgang til nogle af de interessante kulturelle centre i området, herunder Centro kulturelle La Jaramilla og Civic Center Jose Luis Samoedro. Gode udstillinger og kulturelle forestillinger er fremvist i disse travle kultursteder.

Den nærliggende by af San Fernando de Henares kan også prale af flere interessante seværdigheder, blandt hvilke er Plaza de Espanya, en historiske og kunstneriske område hvor rådhuset og den gamle kongelige Klædefabrik er sendt.

Besøgende kunne også tage en Biludlejning på Madrid Coslada til slottet Aldovea, en 11th century byggeri med imponerende tårne, selvom stadig kun viser nogle karakteristiske dele af slottet.

San Fernando de Henares kan også prale af flere naturområder, herunder den berømte poppel Walk, som går langs floden Henares og Paseo de los Platanos, som begge fører til den frodige sydøst Regional Park.

Indsamling destination

Kort: