Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Playa Portinatx

På de fleste nordspidsen af Ibiza er Fællesskabets mini resort i Playa Portinatx. Tilstedeværelsen af mange adgangsveje skal gøre det let at navigere rundt i byerne af Biludlejning på Ibiza - Playa Portinatx. Ruten til Ibiza by er gennem Carretera d'Eivissa en Cala Poplinatx

Playa Portinatx har fantastisk udsigt over en fantastisk bay, klare vande, og ulastelig hvidt sand. Der er tre strande kan du vælge mellem til, mens væk din tid. S'Arenal Gros, den største af disse strande er bare på tværs af de vigtigste Coach Park. En mindre, mere afsides strand, S'arenal Petit, kunne findes at dreje om hjørnet på en rocky næsset. I slutningen af hovedvejen er Playa Porto strand, omgivet af fyr - dækket bjergskråninger. Det er muligt at gå til disse strande eller køre via Biludlejning på Ibiza - Playa Portinatx som hovedvejen tjenester disse strande.

Playa Portinatx er populære til ferierende familier. Til catering til dette faktum, kommer de fleste af boliger her i selvhævdende lejligheder. På byens centrum og er der mange gode restauranter og caféer. Spil centrum tilbyder swimmingpool og 10 - pin bowling.

Billig biludlejning på Ibiza - Playa Portinatx tillader dig at udforske det naturskønne landskab i Portinatx. Du kan også finde nogle af de gode restauranter i området. Hvis du ønsker en dramatisk udsigt over Ibizas nordlige kystlinje, køre op af Biludlejning på Ibiza - Playa Portinatx til San Antonio og tage færgen derfra. Du kan også tage en glas - bund bådene på Potinatx at opdage interessante marine dyreliv.

Indsamling destination

Kort: