Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Port

Hvis du er på udkig efter den perfekte sommerophold – fint, sandstrande; spise, drikke; og dans – Ibiza er det sted, du skal gå til. Lige ved bredden af Middelhavet, er denne ø blevet en af de mest populære beach party destinationer over hele verden.

Men der er mere til Ibiza end sit berømte partier og natteliv. Øen vrimler med aktiviteter at gøre, og seværdigheder at se. Når du besøger de traditionelle indre byer, vil du se smukke hvide strukturer, hvor lokale bor. I disse byer finder du også storslåede kirker, som du kan besøge.

En billig biludlejning i Ibiza Downtown er bedst, når touring Ibiza. Der er en naturskøn turistrute, du kan tage, hvor du vil se forskellige byer inden for øen; og være vidne til deres egen sondringer – hvilket gør det til en unik oplevelse med hver by.

En billig bil leje service i centrum af Ibiza er tilgængelig via et udvalg af biludlejningsfirmaer tilbyder deres eksklusive biler til turister. Auto Europe, Holiday Autos, Hertz, Avis, Budget, Europcar, Autos Mari og Moto Luis Rent - a - Car; er nogle af de billigste bil leje selskaber, der leverer bil tjenester til alle rejsende hele året rundt.

Der er online bookinger tilgængelige for nogle af disse Biludlejning i Ibiza Downtown, så du bør tjekke det ud før afrejse til Ibiza.

Indsamling destination

Kort: