Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Cala Tarida

Cala Tarida, langs Ibizas vestkyst, tilbyder en af de længste strande på øen. Det kan tilgås via de nærliggende byer i San Jose og San Antonio. Der er en færge til og fra San Antonio men Biludlejning på Ibiza - Cala Tarida er en god idé, som drev fra San Jose er blot 10 minutter lang.

Stranden ved Cala Tarida har fint, gyldent sand og vand er en fantastisk blanding af cerulean nuancer. Denne strand er strækker sig over en længde på omkring 900 meter. Venstre del tendens til at blive stenet og lidt dyb. Man kan svømme ud til nogle af de ulige - formet sten til privat solbadning. Til højre er farvandene mere lavvandede og sandede i bunden, hvilket gør den ideel for børn at svømme på.

Der er mange gode caféer og restauranter oppe på cliff - ansigt med udsigt over bugten i Cala Tarida. Man kan gå til disse steder eller vælge billig biludlejning på Ibiza - Cala Tarida for en 10 - 15 minutters kørsel til de nærliggende byer i San Antonio og San Jose, som begge tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder og underholdning.

Cala Tarida er en fin destination for dem, der ønsker en afslappet oplevelse på stranden og samtidig tæt adgang til de tjenester, der ydes i byen. Biludlejning i Ibiza - Cala Tarida giver bekvemmeligheden i køre rundt i det omkringliggende område til enhver tid efter eget valg.

Indsamling destination

Kort: