Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Figueretas

Figueretas har udviklet sig fra en kapital forstad til en af de populære feriedestinationer i Ibiza. Det er beliggende lige øst for hovedstaden, en fem minutters kørsel af Biludlejning på Ibiza - Figueretas eller tyve minutter til fods.

Stranden ved Figueretas er bakket op af en promenade hvor talrige caféer og restauranter er placeret. Denne gangbro kører længden af stranden og strækker sig ind i den nærliggende Playa den Bossa Strand, lidt mod syd. Om natten er denne palm - foret promenade bolig for lokale håndværkere sælger forskellige interessante kunsthåndværk.

Fællesskabet er hjemsted for nogle interessante restauranter langs bugten. Der er nogle britiske pubber i området, som tjener den sædvanlige grub sammen med nogle let underholdning som Royal Oak. Restaurante Prinsipe, i mellemtiden, serverer dejlige fisk retter frisk fra Middelhavet. Så er der Shanti Sakti, en indisk restaurant, der er kendt for lækre karry.

Hvis den forholdsvis afdæmpet stemning på Figueretas ikke passer dig, drage fordel af billig biludlejning på Ibiza - Figueretas og kørsel til byens travle på Ibiza town. En anden mulighed er at hovedet mod syd til Playa den Bossa beach hvor parterne er højere og mere levende. For familier gør den enorme vandland på denne nærliggende strand for en tilfredsstillende besøg.

For en anderledes eventyr drive op af Biludlejning i Ibiza - Figueretas til Los Molinos Hotel for en bådtur til den nærliggende ø Formentera. Der er også en tilgængelig krydstogt til Es Cana beach, som tilbyder en anderledes tilgang til denne berømte kyststrækning.

Indsamling destination

Kort: