Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Cala Vadella

Cala Vadella beach i Ibiza kan prale af en bred strand at nå op til 70 meter bred i nogle steder. Kun 10 minutter fra San Antonio og San Jose, det er meget tilgængeligt med biludlejning på Ibiza - Cala Vadella og det vil være nemt at besøge disse byer, når du har afgjort på Cala Vadella.

Denne Vig er et populært fortøjning sted for motorbåde og yachter som det er dejligt at se solnedgangen fra denne strand. Benytte sig af billige biludlejning på Ibiza - Cala Vadella og køre op til vejen snoede tilgang. Du vil se en fantastisk udsigt over det dybe blå hav oversået med mange hvide yachts.

Bugten er omgivet af bakker med fyrretræer hele vejen rundt. Stranden selv har en lille skråning, men vandet er lavvandet og klar, perfekt til svømning eller snorkling. Det fine hvide sand er ideel til afslapning under solen eller ser it kommer i skumringen.

Cala Vadella tilbyder en bred vifte af aktiviteter fra vandcykler til dykning. Man kan selv prøve ridning under pre - sæsonen. Der er også en lang række barer og restauranter lige ved sandstranden.

Med sin rummelige strand, klart vand og fantastiske omgivelser tiltrækker Cala Vadella masser af besøgende i sommermånederne. Det kan være svært at få en parkeringsplads i løbet af denne tid, men Tricket er at komme tidligt som fordelene ved Biludlejning i Ibiza - Cala Vadella langt opvejer denne situation.

Indsamling destination

Kort: