Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza Santa Eulalia Del Rio

Santa Eulalia er en af de mest bemærkelsesværdige feriesteder på øen Ibiza i Spanien. Santa Eulalia er den tredje største feriested på øen og er også en af mest hyppigt besøgt af turister. Santa Eulalia har en strategisk beliggenhed kun 21 km fra lufthavnen. Resortet er fyldt med posh hoteller med udsigt over stranden.

Lige ved stranden er en smuk, brolagte promenade, der tillader besøgende at gå en tur mens man nyder den kølige Middelhavet brise og de perfekte kulisser. Promenaden er også foret med butikker og restauranter værd at checke ud. Der er også tilgængelige billige biludlejning på Ibiza – Santa Eulalia, som kan bringe gæsterne til nærliggende resorts.

Der er mange steder at besøge med biludlejning på Ibiza – Santa Eulalia. Området i Santa Eulalia er populær, ikke kun på grund af tilstedeværelsen af tonsvis af strande, men også på grund af sin mad valg. Santa Eulalia anses Ibiza gastronomiske hovedstad og der er tonsvis af restauranter, der appellerer til enhver smag.

Med Biludlejning i Ibiza – Santa Eulalia, kan besøgende også køre af til nærliggende kunstgallerier og museer, at fremvise de forskellige kulturer på denne ø. Nærliggende shopping - distriktet er også værd at besøge, med en bred vifte af butikker foring gader til en shopaholic glæde.

Rejsende kan også vælge mellem en bred vifte af hotelophold i Santa Eulalia. Fra budgethoteller til posh resorts har Santa Eulalia det hele. Hver af hotellet har sit eget tilbud til gæsterne afhængigt af deres rejse - og opholdsudgifter behov.

Indsamling destination

Kort: