Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ibiza San Miguel

Beliggende på toppen af bakken, er den lille landsby San Miguel kendt som porten til den barske nordkyst. Selv om alle tre store centre i Ibiza - Ibiza by, Santa Eulalia og San Antonio - er 25 minutter væk, er det nemt at få adgang til denne landsby ved bus eller bil leje på Ibiza - San Miguel.

Den lille gamle by vises imponerende fra dens ophøjede position op ad bakke. Der er en gammel fortressed kirke bygget op omkring de 14 - 18 århundreder. I løbet af sommeren i nutidens San Miguel er det synet af traditionelle aftenshows iscenesat af lokale. Om torsdagen åbner Ibecencan storeowners butik på landsbyens centrum til display lokalt producerede varer. Der er en bred vifte af tingeltangel fra hjemmelavet honning til keramik til akvarel malerier.

Fra den gamle bydel ophøjede position op ad bakke er en panoramisk udsigt over det omkringliggende landskab hele vejen til Puerto San Miguel ved stranden. En fem minutters kørsel i Biludlejning på Ibiza - San Miguel kan tages til denne dejlige lille feriested, som er tilgængeligt via San Miguel byen alene.

En anden interessant strand besøg ligger i nærheden Benirras strand, en velkendt hippie tilholdssted at funktioner sunset drumming. Hvis du benytte sig af billige biludlejning på Ibiza - San Miguel, er det simpelt nok til at stoppe ved kan Marca huler langs vejen. Disse 100.000 - år gamle huler var engang et skjulested for smuglere men er nu populære for eventyrlystne turister.

Indsamling destination

Kort: