Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rennes Lufthavn

Rennes er populære blandt turister på grund af sine mange vidunderlige arkitektur samt sin rige kultur. At være en by i Frankrig, er der betagende slotte her, som du bør besøge – de fleste er holdt i deres oprindelige former med haver og voldgrave og høje vagttårne.

Chateau de la Ballue slotsstil syttende århundrede, der har de mest fantastiske haver, er et populært fristed for kunstnere og forfattere, der vil forynge, få inspiration eller bare nyde den smukke natur fra deres kaotisk hverdag.

Hvis du er på udkig efter den perfekte gemmested, gå til en af flere slotte ligger her i Rennes. Værelserne er velbevarede og udsigten er virkelig betagende.

Går til Chateau de la Ballue, kan du køre fra Rennes byens til chateau via retningen N 137.

En Biludlejning i Rennes lufthavn er afgørende for dine rejser i hele Rennes og ud over sine grænser som der er stadig masser mere at se og opdage.

Biludlejningsfirmaer, som du kan tjekke ud i Rennes omfatter Hertz beliggende på 31 Avenue Louis Barthou; Nationale, langs 17 Place de la Gare; Lej en bil hos 4 Avenue du Mail; og Sixt over på 1 pladsen Sarah Bernhart.

Indsamling destination

Kort: