Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Propriano Korsika

Propriano er en kystby på Frankrigs Middelhav øen Corsica, som er hjemsted for nogle af Europas mest bemærkelsesværdig natur. Med Biludlejning i Propriano, kan turister fuldt udforske Valinco - bugten samt andre byer på øen.

For at komme til Propriano, har turisterne et par muligheder. Hvis de flyver her, kan de få en billet til Ajaccio lufthavn, mens dem, der har lyst til et eventyr på havet kan tage en færge fra Marseille i Frankrig. Uanset hvordan de vælger at få her dog, er billig biludlejning i Propriano tilgængelig for alle, der ønsker at arrangere det.

I områderne omkring Propriano, kan turister stirre på spektakulære sceneri som de vover at forskellige forskellige strande spredt ud over hele kysten. I byen, kan du tage øjebliksbilleder af Casa Serena, mens Ajaccio, øens største by, har museer og gallerier for dig at tilbringe tid i, hvis du hovedet mod nord.

Om natten i Propriano, kan turister altid finde et sted at nyde anstændig af mad og drikke mens har du chancen for at besøge, der er andre byer rundt omkring i området, hvis du nogensinde løber tør for steder at gå på en aften.

Med Biludlejning i Propriano, Propriano kan navigeres helt og du kan også afværge til andre destinationer i Korsika som Ajaccio og Porto - Vecchio. Mens i denne del af Europa, men du kan bryde ting op på denne tur og besøge nærliggende Sardinien, som er en bemærkelsesværdig turistmål i sin egen ret, og har talrige færgeforbindelser til det italienske fastland.

Indsamling destination

Kort: