Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Nancy Gare

Rejse med tog til Nancy Rail Station tager dig lige ind i centrum af byen gør det ideelt for forbindelser til din destination. Billig biludlejning i Nancy Rail Station kan arrangere og er en god måde at se byen og dens mange seværdigheder.

Selve byen er i departementet Meurthe - et - Moselle i Frankrigs nordøstlige hjørne, det er tæt på de tyske, belgiske og luxembourgske grænser. Det er en travl by med meget at tilbyde besøgende, og fra togstationen og med Biludlejning i Nancy Rail Station du har alle byens centrum inden for gåafstand.

Byen har mange forskellige steder at prøve de lokale retter og vin, herunder restauranter og caféer til kager for. Om natten er der også en sker natteliv med mange barer og klubber til at imødekomme alle dine behov.

For underholdning om dagen er der mange steder at besøge, såsom den botaniske have, hvor du kan se alle mulige tropiske plat liv eller de mange forskellige museer. For kunst, Museum of Fine Art kommer stærkt anbefales også, og for almindelige pragt Place Stanislas er et must.

At komme rundt i byen er let med sine offentlige transportnet. De har busser kører samt en sporvogn system, som er både effektiv, praktisk og god værdi. Hvis du ønsker at gøre din egen vej rundt i byen derefter Biludlejning i Nancy jernbanestation er perfekt og giver dig fuld uafhængighed. Du har også mulighed for at besøge en af de nærliggende byer Metz nord eller Strasbourg mod øst.

Indsamling destination

Kort: