Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Le Mans Togstation

Sætte fast på verdens turist kort af de årligt afholdt 24 timer af Le Mans endurance race, er byen ikke kun for motorsport entusiaster. Der er faktisk en masse ting for turister i alle aldre til at nyde her, og som de er meget udbredt, kan du overveje billig biludlejning på Le Mans jernbanestation under dit ophold.

For to uger i juni alle tilgængelige felt er overgivet til camping og hvert hotelværelse er booket lang tid i forvejen, år for nogle. På andre tidspunkter at få et værelse er ikke noget problem og området nærmeste Biludlejning på Le Mans jernbanestation tilbyder de besøgende et bredt udvalg af hoteller.

Du vil finde de fleste af byens attraktioner ligger med der er en splittelse mellem gamle og mere moderne dele. Det tager cirka 20 minutter for at gå mellem den gamle by (Cite Plantagenet) hvor de historiske bygninger er beliggende, og den nyere del af Le Mans hvor bedst underholdning og restauranter er.

St Julien Cathedral, i byens centrum, tog århundreder at fuldføre og bør besøges, og du kan ikke forlade Le Mans uden at se racerbane. Det er beliggende en kort kørsel syd fra Biludlejning på Le Mans togstation og ligeledes egenskaber en automotive museum, der åbner hele året.

Desværre, med der er ingen international airport i Le Mans, rejsemuligheder for at få her er begrænset. Den nemmeste og nok den hurtigste er et tog direkte fra London til Paris efterfulgt af en lokal høj hastighed overførsel til Le Mans. Det er også bekvemt for opsamle Biludlejning på Le Mans Rail Station.

Indsamling destination

Kort: