Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Roche Sur Yon Train Station

Kommune og by i La Roche Sur Yon ligger i det vestlige Frankrig. La Roche Sur Yon er en del af regionen Pays de la Loire og hovedstad i departementet af Vendee. Den bedste måde at udforske området under dit ophold er med biludlejning på La Roche Sur Yon Rail Station.

Yon - floden løber gennem kommunen og skærer gennem byens centrum på vej sydpå. Napoleon, besluttede jeg at bruge webstedet som en ny præfekturet for departementet Vendée efter det oprindelige websted blev brændt af tropper. Med billeje på La Roche Sur Yon jernbanestation vil du bemærke de rektangulære gader entydigt til området.

Den rige historie i området afspejles i attraktioner og bygninger her. Den gamle bydel har flere stalde og kaserner at se samt en stor parade jorden. Den franske Kommune La Roche Sur Yon blev etableret som en militær by i departementet Vendée i 1804.

La Roche Sur Yon er den største købstad i Pays de la Loire - regionen. De omgivende landbrugsarealer bruge markedet til at sælge deres produkter. Områderne omkring kommunen er for det meste anvendes til landbrug. Tage en køretur gennem de smukke landbrugsområder med billig biludlejning på La Roche Sur Yon Rail Station.

Den franske Kommune La Roche Sur Yon ligger syd for Nantes. Byen fungerer som et administrativt center for departementet Vendée i dag. La Roche Sur Yon er også vigtigt for transport og landbrug. Industrier her i La Roche Sur Yon producerer og fremstiller reservedele og elektriske apparater.

Indsamling destination

Kort: