Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Digne

Digne er en by, der hører til departementet Alpes - de - Haute - Provence, der er værdsat for sine rene og uberørte omgivelser. På grund af sin rene og naturlige elementer er det et godt sted at være, hvis du ønsker at tage en pause fra det stressende stemning i en større by. Digne er også kendt for sine middelalderlige centrum og termiske bade.

Digne er den største by i Digne - les - Bains men dens indkøbscentre og residences er beliggende på den sin nordlige udkant og mod Sisteron på N85. Dette gør Biludlejning i Digne en praktisk transportform have stedet for at stole på offentlige busser. Du kan også bruge det til at besøge bjergene omkring byen.

Billig biludlejning i Digne kan tage dig til floden Euax - Chaudes, ca 3 km fra byen. Der, kan du finde moderne bade, der har fungeret siden 80s. Du kan også finde otte hot springs kommer fra klipperne ved St Pancarace. Vandet menes at være god til at lindre gigt og luftvejssygdomme.

Udforske seværdighederne i Digne ved at passere gennem gaderne som Lisas St Charles og Trou du, fire. Besøg domkirken St. Jerome, domkirken Notre Dame du Bourg og Cordellers' botaniske haver hvor du kan finde 350 arter af planter i en have arrangeret i henhold til en stil, som kendes i middelalderen.

Biludlejning i Digne supplerer ture til websteder, hvor du kan nyde et udvalg af udendørs aktiviteter. Besøg Gaubert søen for at nyde fiskeri eller hovedet til Ferreols sø til sejlads og svømning. For ridning og vandreture, kan du køre til stranden Bleone. Du kan også overveje at gå på ture til Castellane (53 km) eller Barreme (30 km).

Indsamling destination

Kort: