Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cherbourg Togstation

Gare de Cherbourg er den vigtigste jernbanestation, der serverer Cherbourg Octeville i Frankrig. Stationen er placeret 1 kilometer fra byens centrum, gør det et godt udgangspunkt for rejser rundt Cherbourg. Stationen ligger tæt på flere hoteller og overnatningssteder, hvor besøgende kunne tilbringe nætterne og planlægge deres tur i byen. Stationen er også stedet for flere biludlejningsfirmaer tilbyder billig biludlejning i Cherbourg jernbanestation som besøgende kunne benytte sig af for en mere bekvemme transportform rundt i byen.

Med Biludlejning i Cherbourg jernbanestation, kan besøgende nemt nå nogle af byens museer. Naturhistorisk Museum og Etnografi er et godt sted at starte, for at nogle indsigt om oprindelsen af Cherbourg. Museet er også den ældste i den by, grundlagt i 1832. Museet kan prale af nogle samling af forskellige kuriositeter udstoppede dyr, mineraler, fossiler og eksotiske objekter fra forskellige dele af verden som Asien, Oceanien, Afrika, Egypten og Amerika.

Biludlejning ved Cherbourg jernbanestation ville også tage besøgende til museet Art Thomas Henry, en omfattende museum for kunst, med over 300 unikke malerier og skulpturer fra 15. til det 20. . nogle af de berømte samlinger er værker af Jean Francois Millet, Fra Angelico og Simon Vouet, blandt andre.

Også er at bemærke Museum of War og befrielse, et museum, der sporer livsform under Cherbourg besættelse og den endelige befrielse. Indsigt på slaget Cherbourg kan findes i museet.

Nævne de la Mer er også et andet must see, en nylig attraktion, der har nogle kæmpe akvarium og en samling af undersøiske fartøjer, dedikeret til udforskningen af havet og dens rigdomme.

Indsamling destination

Kort: