Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sumburgh Lufthavn Shetland Islands

Beliggende på den sydlige spids af Shetlandsøerne nordøst for det skotske fastland, ankommer besøgende til denne del af verden normalt via Sumburgh Shetlandsøerne Islands airport. Dette er et område af intens naturlige skønhed og før de forlader, mange besøgende tage sig tid til at opspore Biludlejning på Sumburgh Shetland Islands airport.

Bestående af en enkelt terminal bygning, Sumburgh Shetland Islands airport serveres primært af Flybe og Loganair. Disse luftfartsselskaber tilslut passagerer til destinationer som Aberdeen, Glasgow, Edinburgh og Inverness, som alle er forbundet til en lang række destinationer rundt om i verden som London, Paris og Moskva.

På grund af sin lille størrelse giver Sumburgh Shetland Islands airport onmly passagerer med et begrænset antal tjenester og faciliteter. Mens bekvemmeligheder såsom baby skiftende, billig biludlejning i Sumburgh Shetlandsøerne lufthavn og telefoner kan findes i hele terminal bygningen, er der ingen finansielle tjenesteydelser her. Passagerer vil imidlertid også finde en lille café og kiosk til deres brug.

Besøgende, der kan lide at bruge offentlig transport for at komme rundt finder deres indstillinger, temmelig begrænset i denne del af verden. Men der er en regelmæssig busforbindelse til byen af Lerwick der kører og en række taxier ofte vente udenfor hovedindgangen. Passagerer, der ønsker at fuldt ud at udforske Shetlandsøerne vil også kunne gøre så der er et godt udvalg af tilgængelige Biludlejning på Sumburgh Shetland Islands airport.

Indsamling destination

Kort: