Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lerwick

Billig biludlejning i Lerwick er generelt tilgængelige for dem, der bestiller forud for tid online. Lerwick er den største by på hovedøen (kaldet fastlandet) i remote Shetlandsøerne. Det er den nordligste by i de britiske øer og er en fin blanding af traditionelle og moderne bygninger og har poser til at gøre og se.

At have en bil, når du besøger Shetlandsøerne er et must, da de er ret spredt ud og offentlig transport ikke er meget betjent. Derudover mange af øerne er tæt på hinanden og er forbundet af broer, mens sceneriet er enestående. Med Biludlejning i Lerwick kan du også se alle de lækre seværdigheder rundt i byen.

Shetland Museum i Lerwick er værd at checke ud, selv om du ikke er en for museer som det forklarer historien om øerne og har fine samlinger. Der er også et gammelt fort i byen - Fort Charlotte, som stammer fra 1600 - tallet – og det har sublim udsigt over Bressay lyd og kan prale af fine form.

Med billig biludlejning i Lerwick, besøgende kan også tjekke ud gamle runde fort af Clickimin Broch og traditionelle fiskerhus Bod af Gremista. Scalloway, den gamle hovedstad på fastlandet, er ikke langt vest for Lerwick og en nem kørsel væk. Det præsiderer over havet over Tondra ø, som er forbundet til fastlandet via broen.

Er derudover Sumburgh airport, mens andre steder i den sydlige del af øen med Biludlejning i Lerwick er gamle landsbyer og nogle af de pæneste, reneste strande på de britiske øer.

Indsamling destination

Kort: