Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Stourbridge

Byen Stourbridge gør en behagelig feriedestination. Byen tilbyder en mere fredelige omgivelser end byen, men besøgende har let adgang til Birmingham. De fleste besøgende til området beslutter at drage fordel af billig biludlejning i Stourbridge, for at se så meget som muligt.

Der er ingen mangel på seværdigheder rundt i byen, samt en bred vifte af seværdigheder i omegnen. Byen byder på god shopping og spisemuligheder; imidlertid kunne det aldrig konkurrere med de vidtstrakte metropol i Birmingham – som er let nås hvis du har organiseret Biludlejning i Stourbridge.

Nogle af områdets største seværdigheder omfatter rød kegle hus. Denne markante bygning er en af fire venstre i Det Forenede Kongerige, og engang var hjemsted for områdets glasproduktion industri. Mary Stevens Park er også et fantastisk sted for en picnic og ligger lige i centrum af byen.

Ryemarket springvand er også en milepæl og er tæt på togstationen. Der er fremragende transportforbindelser rundt i Stourbridge, herunder en minibus fra centrum til stationen betjenes af den vigtigste Birmingham linje. Gæster, der bestiller Biludlejning i Stourbridge har mere frihed til at udforske og rejse i deres eget tempo.

Besøgende, der ønsker at undslippe byen og indånde den friske luft i landdistrikterne bør besøge områdets Safaripark. Har du bestilt billeje i Stourbridge kan du nå parken med lethed. At have din egen bil kan du opleve flere af denne smukke og interessante region.

Indsamling destination

Kort: