Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Melton Mowbray

Berømt for sin pie, stilton ost og købstad atmosfære, Melton Mowbray tilbyder en dejlig pause for dem, der bor i store byer og er også omgivet af smuk natur. Det ligger nogenlunde midt i England og er dermed et godt sted for dem med biludlejning på Melton Mowbray.

Det er værd at checke ud centrum til fods før overskriften ud, da der er bilfri gader med nogle gode shoppingmuligheder og mellemmåltider muligheder. En flod også løber gennem byen, der har yderligere muligheder for vandrere, mens ud mod nordøst med bil leje på Melton Mowbray er en golfbane.

Dette er en temmelig flad og un - overfyldte region i England, hvilket betyder ganske behagelig kørsel. Derudover er der masser af hyggelige landsbyer rundt i byen og du kunne tilbringe dage tage dem. En populær turist syn at se inden for rækkevidde af byen med billig biludlejning på Melton Mowbray er hill fortet i Borrough Hill. Det er en yngre stenalder og har fantastisk udsigt over landskabet Leicestershire.

Dem til rekreation og dyreliv kan også gerne tage en køretur ned til Rutland vand, som er lige mod sydøst og ud over byen Oakham. Det er flere kilometer lang og har en halvø kører ind i den. Der er også flere georgianske landsbyer i note i området.

Med Biludlejning i Melton Mowbray, kan besøgende også gerne tage et kig på holder af Loughborough, Leicester og Nottingham; alle i nærheden.

Indsamling destination

Kort: