Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Guernsey Lufthavn

Hvis du rejser til den maleriske ø Guernsey, er chancerne du vil ankomme på Kanaløerne Guernsey lufthavn, da dette er den vigtigste indgang til denne del af verden. Lufthavnen er beliggende blot seks kilometer fra St. Peter Port og fik omkring er enkel med biludlejning på Kanaløerne Guernsey lufthavn.

Kanaløerne Guernsey lufthavn består af en enkelt terminal bygning, som indeholder i alt 12 check - in - skranker og fire porte. Nogle af de mange flyselskaber, der opererer ud af terminalbygningen omfatter British Airways, KLM og schweiziske internationale flyselskaber og pasengers kan rejse til destinationer som Frankfurt, Rotterdam og Palma de Mallorca.

Kanaløerne Guernsey lufthavn 's terminal bygningen blev ajourført i 2004 og nu indeholder en lang række tjenester og faciliteter for passagerer. Dem, på jagt efter en lille forfriskning vil finde masser af steder at spise, hvor varme og kolde måltider er tilgængelige døgnet rundt. Der er også en god antallet af butikker i nærheden af check - in - skrankerne samt andre virksomheder som virksomheder, der tilbyder billig bil leje på Kanaløerne Guernsey lufthavn, pengeautomater og rejseselskaber.

Biludlejning på Kanaløerne Guernsey lufthavn er langt den bedste måde at komme rundt, da der er masser rådighed og priserne er rimelige. Forsøger at komme i nærheden af Guernsey med offentlig transport kan dog være temmelig tricky, selvom passagerer vil finde en række taxierne venter udenfor indgangen vigtigste lufthavn. Skal du sørge for din transport arrangeret inden du begiver dig.

Indsamling destination

Kort: