Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Guernsey Harbour

Den smukke øen of Guernsey er fyldt med fantastiske turister attraktioner og fremragende visitor sites. Øen har en rig historisk fortid og snesevis af gamle bygninger for besøgende til at opdage. De fleste rejsende til Guernsey bruge Biludlejning på Guernsey havn, som er hurtig og ideelt beliggende i nærheden af alle øens vigtigste vartegn.

En af de mest fremtrædende bygninger på øen er den gamle Castle Cornet. Denne smukke struktur har kiggede ned på byen og dens omgivende havn i næsten otte århundreder og det huser også en interessante museer, der har en tour guideservice for besøgende til at bruge.

Øen er fyldt med spændende bygninger tilovers fra anden verdenskrig. Der er en hel underground tyske hospital for dig at udforske sammen med den storslåede Pleinmont Observation tower med sin oprindelige afstandsmålere stadig intakt.

Hvis du er interesseret i at lære mere om øer historiske fortid derefter bruge billig biludlejning i Guernsey havn til at få dig til den fantastiske Guernsey Museum og kunstgalleri. Denne smukke gamle bygning blev bygget i en gammel victoriansk musiktribune og er hjemsted for mange displays og udstillinger.

For en smag af traditionelle liv hoved til den populære landmænd og fisker marked er der afholdt hver lørdag. Her finder du forhandlere sælger friske råvarer fra øen rundt og det er også godt sted at møde lokalbefolkningen. Biludlejning i Guernsey havn er den bedste måde for besøgende at nå alle disse fremragende steder.

Indsamling destination

Kort: