Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ayr

Byder på et stort antal af interessante attraktioner, kan by Ayr findes på vestkysten af Skotland. Mens dette er et fantastisk sted at udforske, er offentlig transport lidt tynd på jorden her, gør Biludlejning i Ayr en glimrende mulighed.

Personer med en interesse i lokale historie vil tage sig tid til at vandre omkring ruinerne af det lokale slot og forter. Mens disse er byens vigtigste vartegn, måske er den mest populære attraktion visningen, som besøgende, der star ud for at se vil være i stand til at stirre på Isle of Arran og Ailsa Craig.

En af de vigtigste attraktioner, der er åben for dem, der har samlet op billig biludlejning i Ayr som charmerende Crossraguel Abbey. Nærliggende Alloway er også fødestedet for Robert Burns, og poesi elskere vil ønske at besøge Burns sommerhus i området.

Ayr er også hjemsted for fodboldholdet Ayr United, som har tiltrukket en hel følgende gennem årene. Team play om lørdagen på Somerset Park, og folk rejser fra vidt og bredt for at se disse ansporer ugentlige kampe.

En række interessante dagstur destinationer er inden for rækkevidde for dem, der har været fremsynet at afhente Biludlejning i Ayr. Nord for Ayr ligger lige den lille by af Prestwick, og efter at tage sig tid til at kigge rundt, besøgende vil være i stand til at følge til naturskønne kystvej til steder som Troon og Irvine.

Indsamling destination

Kort: