Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Figueres Railway

Figueres er en charmerende lille spansk by i Catalonien. Byen er berømt for sin indfødte søn, Dali og Teatermuseets dedikeret til ham. Byen er en god omvej, når man besøger Gerona, vrimler med indbydende caféer og charmerende gader. Figueres kan også prale af en charmerende gamle bydel, hvor mange af traditionerne og historie af byen er holdt og bevaret. Byen er også kun få minutter fra Costa Brava og dens maleriske strande. Billig biludlejning på Figueres tilbyder en praktisk transportmiddel rundt i området.

Med biludlejning på Figueres, besøgende kan nemt få adgang til nogle af de fineste vartegn i byen, herunder den sogn Kirke af Sant Pre, en gotisk stil kirke med imponerende kapeller og en imponerende spir.

Også er at bemærke de omfattende historiske, kunstneriske og kulturelle museer denne linje den bydel, blandt hvilke er museet Salvador Dali teater, legetøjs Museum, Emporda - museet og Museu de l'Emporda teknik. Galleri af ure er også værd et kig for nogle indsigt om interessant ur sæt og unikke ure.

Billeje på Figueres ville også tage besøgende til historiske torv af Placa de les Patates, et roligt sted at tilbringe afslappende eftermiddage i. Pladsen er omgivet af skyggefulde træer og charmerende 1600 - tals bygninger.

For en livlig oplevelse, kan besøgende nyde scenen på Placa del Sol, hvor talrige barer og caféer er linet op. Pladsen er et godt sted at møde mennesker, fancy nogle drinks og socialisere.

Indsamling destination

Kort: