Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Figueras

Figueras er en charmerende by i Gerona, Catalonien Spanien. Byen ligger omkring 35 kilometer fra hovedstaden i Gerona og 15 kilometer fra Golfo de Rosas, hvilket gør det en ideel omvej, når roaming - området. Byen er berømt som fødested for den berømte spanske kunstner, Salvador Dali, og er stedet for et væld af kulturelle og kunstneriske gallerier. Besøgende kan tage en billig biludlejning på Figueras for en mere bekvem måde til at sejle rundt i byen.

Med Biludlejning i Figueras har besøgende let adgang til de bedste attraktioner i byen, herunder Dali Teatermuseets, lokalt kendt som Museo Salvador Dali. Museet er blandt største turistattraktioner i Figueras, kappes mod Madrid Prado, som mest besøgte spansk Museum. Blandt højdepunkterne i Teatermuseet er loft - maleriet, den monumentale maleri og Dali's Tomb.

Besøgende kunne også tage tid i byens Museo del Ampurdan, en omfattende museum på byens hovedgade. Museet har udstillinger som skildrer historien om Emporda (Ampurdan). Nogle af viser omfatter antikke glas, nogle ornamenter, gotisk og romansk kunst og interessant barok kostumer. Lokale malerier kan også ses goin museets stueetage.

Biludlejning i Figueras ville også tage besøgende til Figueras legetøjs Museum, en interessant galleri af legetøj til børn og børn på hjerte. Et andet interessant sted at besøge er galleriet hvor Marti Amiel holder hans ur samlinger. Denne særlige ur collector kan prale af en alsidig samling af interessante ure fra kirken til lomme ure mekaniske, sand, solskin, vand og sand ure.

Kommer på det rigtige tidspunkt, besøgende kunne fange et glimt af de festlige fester afholdt i byen, blandt hvilke er Les Festes de la Santa Creu og Feast of Saint Peter.

Indsamling destination

Kort: