Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Girona

Girona er en awe - slående gammel by i Catalonien Spanien. Byens charme ligger i sit meget rige kunstneriske kulturarv, især dem i den gamle bydel. Girona kan prale af et væld af arkitektoniske vidundere, midt i smuk natur, der hviler midt mellem de smukke bjerge og havet. Gironas gamle centrum er blandt de bedste historiske områder i Catalonien, hvilket gør det et must se når at udforske byen. Billig biludlejning på Girona gør til et glimrende middel til transport rundt i byen.

Med Biludlejning i Girona, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste historiske monumenter i byen, blandt hvilke er det jødiske kvarter, også kendt som The Ring. Sitet består af middelalderlige alley måder, der udgør en del af den middelalderlige landsby.

Også er at bemærke de arabiske bade, som er beliggende i den gamle bydel. I overensstemmelse med disse rester er de romerske mure og de gamle tårne, som præger stort set Gironas gamle bydel.

Billeje i Girona ville også tager besøgende til byens domkirke, en storslået religiøse vartegn, der blev bygget under 11 til 18 århundreder. Bygningen er en blanding af fire forskellige arkitektoniske stilarter, der spænder fra gotisk og romansk renæssance og barok.

Den gamle by spiller også vært for det smukke kloster af sant Pere de Galligants samt den biskoppelige palads og borgerlige bygning af Casa de l'Ardiaca.

Indsamling destination

Kort: