Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chiclana De La Frontera La Barrosa

Byen af Chiclana de la Frontera i provinsen Cadiz er ofte overset som turistdestination, fordi det ikke giver meget i form af interessante attraktioner. Men i det sidste årti, det langsomt opstået som en vigtig rejse spot for naturelskere og strandelskere. Ved at arrangere for billig biludlejning i Chiclana de la Frontera, kan rejsende nemt komme rundt i byen og endda vove at bemærkelsesværdige turiststeder i den spanske region Andalusien senere.

Chiclana de la Frontera er primært kendt for sine smukke naturlige scenerier og resorts. Dets vigtigste attraktion er Cádiz - bugten Natural Park hvor man kan finde en række forskellige økosystemer som Marsk, strande og fyrreskove. Byen er også sammensat af rullende sletterne og storslåede vinmarker, der er værd at en dagstur. Turiststed af Novo Sancti Petri er også et populært websted omkring 4 miles fra byens centrum.

Provinshovedstaden i Cádiz er også tilgængelig med en billeje i Chiclana de la Frontera. Byen ligger cirka 30 minutter nord for byen og byder på en række attraktioner, herunder den gamle bydel. Denne del af byen er omgivet af stenmure og massive fæstninger. I centrum af den gamle bydel ligger en katedral, som tilbyder en smuk udsigt over Cádiz fra sin cupula.

Yderligere kan, rejsende også tage deres Biludlejning i Chiclana de la Frontera og drev ud til andre byer og landsbyer i provinsen. Populære valg omfatter port Barbate og El Puerto de Santa Maria lige over by Cadiz.

Indsamling destination

Kort: