Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cadiz Novo Sancti Petri

Du vil finde den hyggelige lille landsby Sancti Petri i Cadiz - bugten, Andalusien, Spanien. Det sidder bare en lille vej over Atlanterhavet fra en lille, øde ø med samme navn, som er et populært stop for dag - turister. Selv om området er kun lille, er det sjovt at få din kuglelejer med Biludlejning i Sancti Petri.

Landsbyen selv er ganske uhyggelige sted og meget i modsætning til de fleste af de mere skrigende kystnære placeringer, der kan findes rundt i resten af Spanien. Sin temmelig forblæst port er længe blevet opgivet af de fiskere, der engang arbejdede her, selvom mange af deres ensomme både stadig. Tage på tur til at se det med billig biludlejning i Sancti Petri.

Lidt længere er op ad vejen med Biludlejning i Sancti Petri, dog, og du tilbage til civilisationen. Den smukke havn her er flankeret af gode restauranter serverer fiske - og skaldyrsretter samt en fantastisk udsigt over øen ud over bugten. Både og yachter her er ret smarte og der er også en sejlerskole for dem, der mangler knowhow.

Et besøg i denne del af Spanien ville ikke være komplet uden hopping over vandet og se øen selv. Landsbyen her er temmelig skarp og virkelig bor ingen her længere, selvom slottet Sancti Petri er stadig en stor attraktion.

Den autentiske levn giver besøgende fornemmelsen af hvad livet plejede at være her, selvom det nu er brugt som et fyrtårn. Sten tårnet er blevet restaureret og turister kan klatre op og nyde en fantastisk udsigt over Cádiz over vandet.

Indsamling destination

Kort: