Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cadiz Togstation

Du kan tage toget direkte til Cadiz togstation, som er beliggende centralt i city lige ved siden af byens havn. Det er et fantastisk sted at ankomme som der er mange restauranter og barer i nærheden af havnen, hvis du ønsker at slappe af efter en lang rejse. Der er også gode offentlige transportforbindelser fra havnen, selv samt Biludlejning i Cadiz Rail Station.

For overnatning har du et godt udvalg af kroer og hoteller, samt private lejligheder og huse til udlejning. Som altid, priser og tilgængelighed varierer efter årstiden, så det helt sikkert værd booking ahead hvis planlægger du et besøg i højsæsonen.

I Cadiz er det værd at være opmærksom på, at højsæsonen er ikke kun i sommermånederne, men i løbet af februar samt, som er når de holder karneval Cadiz. Dette gælder også for Biludlejning i Cadiz jernbanestation, så overveje at checke tilgængelighed, før du rejser.

Fra stationen er det let komme til byens historiske 'gamle by' som er et absolut must for alle besøgende. Den gamle bydel er den oprindelige del af byen og er omgivet af gamle mure. Det består af mange smalle gader, der vind deres vej rundt netværk i store åbne pladser, hvor du finde grand bygninger samt caféer, barer og restauranter. Dette er en fantastisk måde at udforske byen og få en fornemmelse af byens kulturarv.

Strandelskere er forkælet for valg, så de bedste ting at gøre er sortere ud nogle billig biludlejning i Cadiz Rail Station og få at udforske. Der er mange strande at vælge imellem, så hvorfor ikke afsted om morgenen og gøre din vej langs kysten og også besøge nogle af de maleriske fiskerlandsbyer også.

Indsamling destination

Kort: