Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cadiz Centrum

Cadiz er beliggende i den sydvestlige del af Spanien og er på kysten. Det ligger i Andalusien og er hovedstaden i sin provins, som også kaldes Cadiz. Cadiz er en port, som er en stor bidragyder til den lokale økonomi og betyder også store fisk og skaldyr. Med hensyn til rejser, kan du nemt arrangere billeje i Cadiz.

Som den iberiske halvøs ældste by er det en selvfølge at Cadiz har en omfattende historie. Den bedste måde at se byens historiske arv uden for museerne er at besøge den gamle bydel. Med sine smalle gader og brede åbne plaza giver den gamle by en autentisk indblik i hvordan livet var for lokale.

Hvis du er på udkig efter et sted at hvile sig under en hård dags sightseeing så du kan stoppe på en af byens mange parker. Med forskellige tropiske arter af planter og selv kæmpe træer, forstås er blevet bragt tilbage fra Columbuss rejser. Disse er gode steder at slappe af og tage i miljøet.

Du kan gå rundt meget af byen til fods, men da der virkelig er så meget at se, kan du overveje Biludlejning i Cadiz at sikre du glip af ikke noget.

Cadiz er også den ideelle placering for en strandferie med sin beliggenhed ved kysten og mange smukke strande at vælge imellem, såsom Playa de la Caleta, hvor du kan blande blandt både lokalbefolkningen og besøgende. Eller med billig biludlejning i Cadiz, du også har mulighed for at udforske langs kysten.

Indsamling destination

Kort: