Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Badalona

Badalona er en velbevaret spansk by i den catalanske region i Spanien. Mange besøgende vil vælge for at bruge billig biludlejning i Badalona for rejser i regionen. De bedste strande og bjergrige kan findes i en bil. Byen har også en enorm vifte af ting at besøge som kan nås med bil.

Beliggende ved N - 11 road og C - 32 road betyder at når du bruger billeje i Badalona kan du rejse, hassle - omkostningsfrit. Byen er behagelige at køre rundt og fantastiske naturskønne landskaber. Barcelona kan også nås med bil på bare 10 minutter.

Du kan finde mange ting at gøre for at holde dig beskæftiget i Badalona. Der er masser af museer og steder af interesse. De fleste rejsende nyde dog at tilbringe dovne dage på Badalonas fantastiske seks kilometer kyststrækning. Her kan du nyde rent sand, rent hav og behageligt vejr.

Når i Badalona skal du besøge Roman Baths, Venus Badalona, hus på Llado Street og Sant Jeroni de la Murta kloster. Alle disse steder er fantastisk og er nået meget nemt, når man tager fordel Biludlejning i Badalona.

Byen Badalona er et godt udgangspunkt for at rejse dette område af Spanien. Denne by giver et fantastisk indblik ægte spansk kultur. Barcelona er bare en kort rejse væk og er stor for dem, der nyder større byer med en meget travl natteliv. Dette område af Spanien har nogle fremragende retter, der skal også smages.

Indsamling destination

Kort: