Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Barcelona Nord

Den bedste måde at udforske det smukke landskab, der omgiver den fabelagtig spanske by Barcelona er med biludlejning på Barcelona nord. Der er meget at se rundt omkring i byen, efter at have tilbragt et par dage at udforske byens seværdigheder, bør du virkelig overveje at leje en bil.

Med billig biludlejning på Barcelona nord, kan du rejse til de nærliggende bjerge, der omgiver byen. Derfra, vil du få fantastiske udsigt over hele Barcelona city og strandene langs Middelhavets kyst. Det er let at køre op i bjergene, men for dem der kan lide at gå, er der mange vandrestier til følge.

Mange besøgende til Barcelona vove sig aldrig uden for byen for at se de dejlige catalanske region, men kun en kort køretur fra byens grænser, vil du finde dig selv gennem charmerende catalanske landsbyer, vinmarker og olivenlunde. Cava er den lokale vin, og der er mange vingårde rundt omkring i området hvor du prøve at drikke.

For strandelskere, selv om der er nogle store by strande tæt på Barcelonas centrum, hovedet ned til Sitges. Sitges tilbyder nogle af de mest maleriske strande i området og kan nemt nås med biludlejning på Barcelona nord.

Andre destinationer tæt på Barcelona, der er let tilgængeligt med bil er fascinerende middelalderlige by Girona eller Figueres, Salvador Dali, hvor du vil finde et fascinerende museum dedikeret til liv og værker af Salvador Dali hjemby. Eller tage en tur til regionen finurlige bjerg Montserrat.

Indsamling destination

Kort: