Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Granollers Train Station

Granollers er en charmerende by i Barcelona, Catalonien Spanien. Byen er domineret af dens historisk bygning kendt som La Porxada, en renæssance inspireret konstruktion, der er blandt de mest emblematiske bygninger i området. Byen, at være tæt på den travle by Barcelona gør for en god base for at rejse rundt i området. Billig biludlejning på Granollers gør til et glimrende middel til transport rundt i området.

Med biludlejning på Granollers, kan besøgende nemt nå nogle af byens interessante steder, herunder den Corro street område, hvor interessant gamle konstruktioner er linet op, blandt hvilke er det Francesc Tarafa teater, som engang var et websted af en gammel hospital, kaldet Sant Domenec.

Billeje på Granollers ville tage besøgende til den nærliggende by i Barcelona, hvor man kan finde mere interessante seværdigheder og attraktioner. Blandt de bedste steder at udforske på området er talrige museer, der fortæller historie og kulturarv på området.

Blandt de mest interessante museer at besøge er Palau Nacional, som huser det catalanske kunstmuseum og den tyske pavillon, som er et smukt eksempel på antikke arkitektur. Også er at bemærke det catalanske etnografiske Museum, der er vært interessant artefakter fra catalansk sømænd.

Interessant haver og parker omgiver også Barcelona og dets travle distrikter, giver mange afslappende steder for besøgende at nyde mens touring omkring området.

Indsamling destination

Kort: