Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mataró Train Station

Som den vigtigste by i provinsen Barcelona, Mataro er hvor arkitekten Josep Puig i Cadafalch blev født. Han designede rådhuset eller ajuntament. Besøg nogle af hans vidunderlige bidrag i Mataro. Et par af dem er Casa Coll jeg Regàs, Casa Parera, Casa Sisternes og El Rengle. Med en billig biludlejning i Mataro får at vide Josep Puig i Cadafalch og de spændende tilbud af denne Catalonien Fællesskabet.

Grundlagt på Costa Maresme, Mataro var engang en lille landsby kendt ved navn Illuro og har ydmyge begyndelser, der kan dateres tilbage til romertiden. Motorvej N - II følger de samme romerske vej, der bruges til at trail igennem her. Du kan også besøge ruinerne af Torre Llauder en gammel romersk badehus også.

Den første jernbanelinje etableret i dette land var Mataro - Barcelona line. Åbnet i 1848, blev denne virksomhed ledet af Mataroian Miquel Biada. Linjen er også en del af RENFE R1, der forbinder L'Hospitalet de Llobregat og Macanet - Massanes. Derudover er byen også forbundet med Barcelona ved C - 32 autopista og Granollers af C - 60 autopista. En Biludlejning i Mataro virkelig en fantastisk måde at udforske byen og omegnen.

Mange helligdage og begivenheder, der er unikke for Spanien er fejret i Mataro. Nogle af dem er den internationale Dance Festival, musik af den Festival, Les Santes og Mercat de Sant Ponç. Ikke glip af disse unikke og dejlige fester.

Med en leje af bil i Mataro opdage spanske messer og arkitektur, der gør denne by specielle og skat flytte i dit eget tempo og på din tidsplan.

Indsamling destination

Kort: