Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aviles Togstation

Asturias, en selvstændig stat i Spanien, er hjem ikke kun til hovedstaden i Oviedo, men den lille by af Aviles så godt. Fundet i det nordlige Spanien, er Aviles en lille fiskersamfund på de Cantabriske Hav. Dens havn bystatus (et værdifuldt økonomisk aktiv for provinsen og staten) gør det en af de mest centrale byer i Asturien.

Aviles har en yderst tilgængelig beliggenhed, i nærheden railway ruter, der forbinder dette lille samfund til resten af landet. Ved hjælp af Biludlejning på Aviles togstation kan man enten afhentes på stationen eller reserve service ved ankomst. Port Aviles tilbyder smuk drev langs motorvejene i den spanske kyst, som er bedst gøres gennem Biludlejning på Aviles togstation.

I nærheden af peñas Cape, kan man finde et kig ind i livets stille port af en spansk fiskersamfund samt nogle af Spaniens bedste eksempler på middelalderlig arkitektur. Bygninger og kirker stadig stående fra Aviless gamle seaport dage kan stadig opleves i dag. Mens ikke længere gamle, er Aviles stadig en fuldt fungerende seaport, en vigtig del af landets økonomi.

Denne lille havn samfund spiller også vært for en række årlige festivaler og fester, herunder den berømte Interceltic Festival – en begivenhed, der fejrer Celtic samfund over hele Europa.

Billig biludlejning på Aviles togstation er den mest optimale måde at navigere gennem byen og udforske den spanske kyst. Tag en dejlig køretur langs motorvejen, besøge de lokale fiskerlandsbyer og nyde smagen af friskfanget fisk og skaldyr.

Indsamling destination

Kort: