Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gijon

Gijon er en kystby i Asturias Spanien, i nærheden af byerne Oviedo og Avilés. Byen kan prale af en række interessante seværdigheder, som turister kan udforske og besøge. Byen har også et væld af interessante museer, med udstillinger lige fra kunstneriske til historiske emner. Byen appellerer til næsten enhver besøgende, med sin smukke natur og dens interessante steder i attraktion. Byen kan bedst set gennem billig biludlejning i Gijon.

Med Biludlejning i Gijon besøgende har let adgang til de mest interessante steder i byen, herunder museer for kunst, som de Revillagigedo Palace og Museum, Nicanor Pinole Museum, museet Evaristo Valle og Juan Valle Museum.

Også er af interesse Museo del Ferrocarril eller Railroad Museum, som ligger i nærheden af berømte Poniente - stranden. Fremragende eksempler på avantgardistiske kunst, kan besøgende tage tid i Juan Barjola Museum, hvor værker af den lokale maler Juan Barjola vises.

Et leje af bil i Gijon ville også tage besøgende til byens botaniske have, hvor interessante arter af flora kan ses, eller til Gijon akvarium, hvor de mest farverige vand skabninger er bosat.

Gijon er også stedet for nogle af områdets bedste romerske steder, blandt hvilke er Roman Baths, samt nogle af de mest interessante arkitektoniske konstruktioner, især dem i Plaza Mayor og Plaza de Jovellanos.

Indsamling destination

Kort: