Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aviles

Aviles kan findes i den selvstyrende region Asturien, som er hjemsted for flere af Spaniens byer, selv om det fungerer uafhængigt af den spanske regering. Aviles er en af de mindste byer i Asturias Fællesskabet, men det er et vigtigt aktiv for regionens økonomi alligevel.

Mens mange af byens smukke naturskønne ruter er tæt på busstoppesteder og jernbane, er Biludlejning i Avilés den mest bekvemme måde at nyde de kystnære byer. Aviles har flere strande, der er populære blandt både lokale og turister, herunder Salinas beach – den mest berømte i regionen.

Aviles også tilbyder nogle af de bedste eksempler på middelalderlig arkitektur i Spanien. Stadig godt intakt, strukturerne er bevis på de dage når Aviles var engang en handel havn. Byens havn er i dag stadig besøges regelmæssigt, et vigtigt aspekt i giver næring til den lokale økonomi. For at udforske havneby, er billig biludlejning på Aviles den bedste måde at gå.

Til fest og fejrer, er Aviles stedet at være. Byen er vært for flere årlige festivaler hvert år, herunder Interceltic af Aviles – en begivenhed, der fejrer keltiske arv, samler lande i hele Europa, især i Det Forenede Kongerige.

Arkitektur og festivaler til side, kysten stadig er langt den mest tiltalende aspekt af livet i Avilés. Den spanske kyst byder på betagende udsigt samt maleriske fiskerlandsbyer (der ikke er almindeligt forekommende i resten af Spanien) der tilbyder en anden undersøge spanske liv og også tilbyder autentisk spansk skaldyr. Den bedste måde at navigere ins og outs af kystnære liv er gennem Biludlejning på Aviles, som er tilgængelig i hele Aviles.

Indsamling destination

Kort: